Hopp over navigasjon

Jeg var nesten litt engstelig da jeg tok disse bildene. Her var jeg nemlig så nær fuglene at jeg fryktet de skulle hakke løs på både meg og kameraet.

Påfuglene er vakre, i hvert fall litt på avstand. Like vakre synes jeg ikke de er slik ansikt til ansikt. Da minner de meg mest om prehistoriske og farlige øgler. For ordens skyld bør jeg vel si at det er hann-påfuglen dere ser på de tre øverste bildene, og en av hans mange koner på de to nederste ;).

 

 

 

Reklamer

4 Comments

 1. Flotte farger og pynt på dem. De ser litt grinete ut. God skarphet og fint utsnitt. Disse fant du ikke på Østensjøvannet vel?

 2. Flotte og skarpe bilder, den blå ser helt klart grinete ut, men hun i grønt ser jo bare overlegen ut da… Ser ut som de kan bite litt ifra seg og.

 3. Den blå virker litt sinna, jeg tror du kanskje var litt for nærme .. :_)

 4. Til Selsius:
  Det hadde vært noe det, om disse skulle finne på å trekke oppover til Østensjøvannet! Nei, de holder til på Ekeberg Rideskole. Der har de en hel rekke forskjellige fugler og dyr. Det er imidlertid bare denne blå med haremet sitt som er litt eksotiske.
  De er ganske vant med mange og nærgående folk, så den lurte nok bare på hva jeg holdt på med ;).

  Til Ivar:
  Jeg tror også de kan sette spor etter seg dersom de skulle angripe. Heldigvis både for meg og kameraet ville han bare studere meg litt nærmere.

  Til Morten Pedersen:
  Jeg var unektelig nær, for jeg hadde bare normaloptikken på kameraet. Skulle jeg få noen nærbilder også, måtte jeg snike meg tett innpå der han satt på et stakittgjerde. Tror jeg tar med litt mer tele neste gang ;). Selv om disse er veldig tamme, så vet man jo aldri hva de kan finne på. Vil ikke risikere kameraet en gang til!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: