Hopp over navigasjon

Det synger på siste verset for dette lille bladet nå. Noen har tydeligvis satt stor pris på det tidligere i sommer, og det holder ennå ut for å vise oss sin høstlige prakt. Men snart er det fullbragt.

Reklamer

12 Comments

 1. Det var vel Åmen du viste bildet av her om dagen som har spist av det bladet kan jeg tenke meg. Bladet er godt spist for å si det sånn, gir et fint mønster, og sammen med høstfarger er det jo flott.

 2. Du skal se at åmen er synderen.. men i så fall ville den hatt en lang vei å krype *ler*.
  Bladet har i hvert fall hatt sin misjon i sitt korte liv 😉

 3. Nyyydelige farger!

 4. Interessant motiv. Ofte leter vi etter ting som skal være frisk, symetrisk og vakkert, men her har du klart å fange et spennende motiv som faktisk omhandler nedbryting. Motivet passet også godt mot den delvis mørke bakgrunnen.

 5. Amphi:
  Det er vel nesten ingen ting som høstfargene. Vi må passe på å nyte dem mens vi har dem, for de forsvinner så alt for fort!
  Glad du liker bildet 🙂

 6. Magnus:
  Jeg har sett andre steder, og spesielt på VG-nett, at det er lagt ut mange bilder med høstfarger. Nesten perfekte lønneblader (ofte på bakken) er et gjennomgangstema. Blir nesten som «elg i solnedgang». Det er kanskje derfor jeg foretrekker en litt annerledes vinkling, og synes det fungerer ganske bra også. Dette motivet synes jeg forteller en fin historie både om sommeren som har vært og at naturen nå trenger hvile.

 7. Flott bilde som viser ett halvspist løv, med masse flotte farger. Høsten er en fin tid med masse fine farger og ting å ta bilder av. Flott med ett litt annerledes bilde og…isteden for ett helt ett.

 8. Ivar:
  Glad du like dette litt annerledes høstmotivet mitt 🙂

 9. Dette motivet liker jeg:)

 10. Smultron:
  Så hyggelig Smultron, for det gjør nemlig jeg også 🙂

 11. Du verden. Her fikk jeg nesten en sånn følelse som jeg får når jeg ser valper, katt- og kaninunger. Samtidig er det noe vemodig over dette. Nydelige farger og komposisjon. Skulle nesten tro du var i fotografisk slekt med Selsius 🙂

 12. Ståle:
  Vet du hva? Jeg har funnet ut at Selsius og jeg har nesten skremmende mange fellesnevnere.. du skulle bare visst! Snodig dette her! Kanskje vi har vært tvillinger i et tidligere liv?
  Glad du leser stemningen i dette bilet også. Det betyr mye mer for meg enn at bildet bare er pent.. så tuuuusen takk!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: