Hopp over navigasjon

Greed.

 

 

 Legg merke til andrikken som snapper hele brøbiten rett foran nebbet på vår hettemåke. … Notice the duck!

 

Reklamer

16 Comments

 1. De er ganske lure de endene…. flott bildeserie.

 2. Great details, beautiful.

 3. Morten:
  Visst er de lure Morten. Denne snek seg inn fra sidelinjen og sikret seg hele godbiten. Hettemåken ble ganske paff *ler*.
  Andrikken delte faktisk biten med noen andre ender.

 4. BoB:
  For a long time birds were my favorite motive with their funny and unsuspected ways.. but macro stole their time. I really should visit them a bit more often in days to come. If only the gray and wet and rather cold weather could go away!!

 5. Ja det er som regel tøffe tak om gobitene i den verden der. Flotte bilder alle sammen. Må studere bildene dine så lenge det er tatt med D3. Ser jo veldig bra ut, fotorealisme i alle situasjoner er vel det jeg ser mest etter, og så langt ser det ut som D3 innfrir nettopp det.
  God helg!

 6. Kul og kjempefin bilde serie, veldig skarp og detaljert.
  Snikete and da gitt 😉

 7. Selsius:
  Jeg tror D3’en vil innfri i alle situasjoner jeg! Som sagt så er det mine evner som eventuelt ikke vil strekke til. Selvsagt kommer det også an på hva man setter på av optikk. Her har jeg brukt Tamron 200-500. Den er grei nok for meg, men det finnes jo andre som er myyyye bedre!
  Ha en riktig god helg du også 😀

 8. Flotte bilder. 🙂

 9. Ivar:
  Synes det er veldig morsomt å ta slike serier, og anledningene står nærmest i kø ved Østensjøvannet. Fuglene finner nemlig på utrolig mye rart og uventet… hele året. I så måte blir det aldri kjedelig å ta bilder av dem.
  Det er ikke bare endene som er snikete! Jeg har mange ganger forsøkt å fange øyeblikket når hettemåkene stjeler maten ut av nebbet til sothønene, men alltid vært sekunder for sent ute. Gir meg imidlertid ikke. Neste år byr sikkert på mange nye muligheter.
  Glad du liker serien min Ivar 🙂

 10. Tommy:
  Tusen takk skal du ha.. og ha en riktig god helg. Måtte værgudene smile til oss i de neste dagene 😉

 11. Steike for noen gnistrende skarpe bilder! Jeg fatter ikke hvordan du klarer det. Jeg prøvde meg på gåsebilder tidligere i høst. De er rene amatørtabbene sammenlignet med disse. Spennende serie med hverdagsliv blant måker og ender 🙂

 12. Ståle:
  I «stille» stunder ved Østensjøvannet, pleier vi å kaste ut brødbiter til måkene. Det blir som oftest et leven og et kaos uten like, og som oftest ender jeg opp med det jeg kaller «kaos-bilder». Noen kan selvsagt bli artige, men vanligvis blir det for mange fugler med i bildene. Derfor er det mest som tidsfordriv å regne.
  Denne gangen fulgte jeg imidlertid en av hettemåkene både på veien inn til og under jakten. Flaks at jeg akkurat valgte denne! Tror generelt at dette er måten å gjøre det på for å få noe brukbart ut av slike situasjoner.

  Når jeg tar fuglebilder bruker jeg nesten uten unntak rask lukker… som oftest 1/1000 eller mer, og alltid stativ. Ser at noen velger å ta bildene på frihånd, men det fikser ikke jeg når jeg zoomer til 500mm.

  Bare været blir ok igjen har jeg bestemt meg for å prøve å få til noen høstbilder fra vannet. Fargene på vannflaten er nemlig så flott på denne tiden.

 13. Jeg gleder meg til å se resultatene av høstfargebildene fra vannet ditt 🙂

 14. Ståle:
  Hvis du har god kontakt med værgudene, så legg inn et godt ord for Oslo-området da.. vææææær så snill!!!
  Ellers må du kanskje vente lenge på de bildene. Må jo få tatt dem før løvet faller av trærne. 😉

 15. En riktigt härlig bildserie.
  Jag älskar bild nr:2 där du lyckats med ögat.
  Snyggt jobbat.

  MWH
  Karlund

 16. Karlund:
  Jeg hadde unektelig flaks med bilde nr 2. Har nemlig ikke tall på hvor mange «hodeløse» fugler jeg har fotografert de siste to årene!! Det har ellers vært flotte bilder av fuglene, men hva hjelper vel det når hodet ikke vises!?!

  Glad du liker denne lille serien. Synes selv det er morsomt å kunne vise bilder på denne måten. Da får man et bedre inntrykk av livet de lever.

  Selvsagt «drukner» hvert enkelt bilde i selskapet med de andre.. men pytt 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: