Hopp over navigasjon

Tidligere har jeg bare vist dere en eneste liten canadagåsunge.. sett bakfra. Så nydelige som de er, føler jeg på en måte at jeg har gjort dem urett. Derfor denne lille serien av noen små deiligheter.

Earlier I have only showed you one single canadagoose-chicken.. seen from behind. In a way I feel I have done them unjustice. Hence these photos of some tiny beauties.

 

 

 

 

Reklamer

18 Comments

 1. Virkelig flotte bilder av disse små nusslighetene, liker spesielt den siste der den ligger og sover… morsomt.
  Og uretten har vel blitt rettet opp nå… 🙂

  oppdaterte forresten posten min med samme bilde konvertert uten noen form for behandling, slik at du kan sammenligne fargen 🙂

 2. For noe fantastiske bilder! Mange fine og annerledes situasjoner du har fanget dem i. Jeg lo godt av bilde 2, 4 og 5 – og smelta totalt av resten. Noen skjønnaser, hele hurven!

 3. Ivar:
  Ja, nå føler jeg at jeg kan sette strek over den uretten. Måtte jo det, for i mine øyne er disse dunungene de vakreste og morsomste av alle jeg har sett ved vannet.
  Tenker jeg på påskekyllinger.. så er det disse jeg ser for meg. 😉
  Skal ile inn og titte om et lite øyeblikk. Tviler ikke på at den planten var rød. Har jo sett mange roser som er røde både i blomster og bladverk.. men tror ikke jeg har sett noen som har hatt en så sterk og flott rødfarge.

 4. Ståle:
  De oppfører seg som kattunger disse her! Leker og sloss og er tøffere enn toget.. tror de da.. og så utrolig nydelige på samme tid. Jeg får så lyst til å løfte dem opp og kose med dem, men det kan jeg jo selvsagt ikke. 😀

 5. Måtte du dra frem disse skjønningene igjen, jeg vil jo bare ha en sånn en. Veldig flotte bilder i en super serie. 🙂

 6. Nååhhh! Kjempefine bilder!! :o)

 7. Selsius:
  Jeg måtte det, skjønner du. Kunne jo ikke bare vise dem bakfra! Du får heller trøste deg med at det er bare i den aller første tiden at de er så søte som dette. 😉

 8. Corvus:
  Tusen takk skal du ha 😀

 9. skjelden har tittelen passet bedre enn her!
  Små er de – og definitivt deilige!
  Nydelige små skapninger og du sier de oppfører seg som kattunger, som søsken tenker vi…. kjekler, krangler, sloss og kjæler.
  Flott serie!!

 10. Vi hade gjess hjemme for noen år siden, det var virkelig mye gøy. Disse ser ut til å være rundt 2 uker hvis jeg ikke tar helt feil.

  Flott bildeserie av ungene, det er noen morsomme skapninger.

 11. the fifth is too cute. your shot are so sharpness, great

 12. Framed and Shot:
  Ja det de egentlig gjør er nok å gi uttrykk for en hel masse søskenkjærlighet. De kjenner hverandre igjen fra første stund også. Mange av disse kullene blir klekket ut omtrent samtidig og de ulike familiene holder seg gjerne i nærheten av hverandre når de er oppe på land og gresser. Man kunne kanskje tro at ungene ville blande seg, men det gjør de faktisk ikke. De vet så utmerket godt hvem som er søsken og hvem som tilhører andre familier.

 13. Morten:
  Er det ikke morsomt å følge med på alt hva disse små dunungene finner på! Nesten like trivelig er det å se hvor stolte foreldrene er og hvor godt de passer på familien sin.
  Både i år og forrige året ble det første kullet canadagjess klekket den 9 mai ved Østensjøvannet. Disse bildene er tatt den 10 mai. Ungene er dermed bare en dag gamle, så du blir nok bare litt lurt av å se dem såpass nært.
  Holder statistikken, burde du absolutt ta deg en tur til vannet rundt de tider neste år. Egentlig begynner den mest spennende tiden allerede tidlig i april når trekkfuglene kommer tilbake. Vi er mange som fotograferer ved vannet da… spesielt på fine ettermiddager og kvelder når lyset er på sitt beste.

 14. BoB:
  I can’t get enough of these canadagoose babies. They act just like small kittens.. play, fight and most often cuddle up in a heap to sleep. These were hatched the previous afternoon. Even this young they are full of life and joy. 🙂
  Both this year and the year before, the fist litter was hatched on the 9th of May. I do look forward to the same time next year!

 15. Så nydelige, atte! Herlighet… Finnes det dyreunger som ikke er vakre? Bortsett fra insekter og sånt. 😉

  http://femfemti2.wordpress.com
  http://oslodailyphoto.blogspot.com

 16. Lothiane:
  Egentlig er vel dyreunger generelt pene. Noen er bare litt snodigere enn andre, men de har absolutt sin helt egen sjarm. Liker faktisk insektene også jeg da. Det oppdaget jeg først i sommer etter at jeg fikk den nye macroen. En utrolig spennende verden åpnet seg for meg da, og jeg må innrømme at jeg ble ganske «hekta».

 17. Denne «fortellinga» er bare – søt.

 18. Bridgehill:
  Jeg kunne nok fortalt mange små historier om disse deilighetene. De er spesielt morsomme når de svømmer ved siden av far, strekker hals og freser med åpent nebb. Prøver liksom å være like tøffe som ham, men det faller selvsagt helt i fisk. Han er jo så stor og de er bare litt større enn nebbet hans. Ser ikke farlige ut i det hele tatt.. bare utrolig søte. Ler like godt hver eneste gang jeg ser dem slik.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: