Hopp over navigasjon

Disse hvite og rosa kløverblomstene er blant mine favoritter. De hadde nok fylt vasene mine gjennom hele sommeren dersom ikke pusene mine også hadde satt så stor pris på dem. Derfor plukker jeg skjønnhetene på denne måten i stedet.

Ekstra morsomt er det når buketten blir supplert med et lite «udyr».

Reklamer

10 Comments

 1. Jeg tror faktisk jeg ville sagt Beauty 1 og 2. Utrolige øyne på den fyren. Dette er noe jeg har prøvd på utallige ganger, uten å få det til

 2. Flott med kløver, og ikke minst kløverenger. Der er det mye og hente fotomessig på varme sommerdager, da er i alle fall Selsius i himmelriket. Pent fotografert.

  For meg er øyenstikkere og vannymfer perfekt insekter, og lang fra udyr. Klegg derimot…

 3. Flotte begge to synes nå jeg da. Flott tekstur og farger i begge, og sammen med en kul krabat så blir det toppers 🙂

 4. Geir:
  Det er kanskje lett å se at jeg liker å fotografere øyenstikkere og vannymfer. Har jo lagt ut en del her inne. Aller morsomst er det å fange dem i svevet. Ikke så enkelt, men da blir jo også gleden enda større når jeg en sjelden gang treffer.
  Sett forfra synes jeg nesten de ser ut som «aliens». Derfor kalte jeg den «beast». 😉

 5. Ivar:
  Kanskje det er like greit at kattene mine robber vasene hvis jeg plukker med meg kløver hjem. Ellers hadde jeg vel snauplukket hele nærområdet for disse små og delikate blomstene. Synes også det var «gjorde seg» at vannymfen valgte å sette seg på nettopp denne blomsten som sto så laglig til. 🙂

 6. Selsius:
  Jeg stortrives også i kløverenger. Har mang en gang ligget langflat og knipset både øyenstikkere, sommerfugler og humler… og samtidig fått utallige myggestikk og maurbitt. Heldigvis har jeg sluppet unna kleggen i sommer. Misliker den, og i stille protest mot eklingen nekter jeg å fotografere den.
  Øyenstikkere er noe helt annet. De er jo både harmløse, vakre og spennende. Forfra synes jeg imidlertid de kan se ut som små udyr.

 7. Nå tror jeg det blir macroobjektiv på meg, og da kan jeg også få muligheten til å ta slike bilder! Kjempeflotte bilder med fantastisk fokus og myk uklarhet! Fint struktur på kløveren!

  Etter lang vurdering har(tror jeg)valget falt på Sigma 150/2,8. Er interessert i litt god arbeidsavstand; både med tanke på at insektene ikke skal bli skremt og for å unngå skygger fra objektivet.

 8. Simen:
  Jeg tror det er et meget lykkelig valg. Den er mindre og lettere enn den jeg har, og du er ikke så avhengig av å bruke ISO 400 og høyere. Hadde ikke jeg hatt D3’en med ISO-mulighetene den har, ville nok jeg også valgt den optikken. Synes det er veldig hensiktsmessig å kunne ha litt arbeidsavstand jeg også, men likevel komme veldig nært. Bare gled deg!! Dette er utrolig artig!! 😛

 9. Mmmmm, tenkte jeg da jeg først så disse bildene. Det første var det en nesten drømmeaktig stemning over, og det med det storøyde «beistet» fikk et ekstra moment av «spenning». Begge to veldig vakre og godt komponerte. Jeg liker virkelig måten du fanger og bruker farger på…

 10. Ståle:
  En dyktig hobbyfotograf sa en gang til meg at det å ta bilder var som å male med lys. Dette har brent seg fast, og er antagelig hvorfor jeg bestandig vurderer hvilken effekt bakgrunnen vil få på bildene. Liker best at det er et enkelt hovedmotiv mot en rolig bakgrunn.. men det er ikke bestandig like lett å få til.
  Helst vil jeg også at det «skjer» noe i bildet, og det bidrar jo øyenstikkeren til akkurat her.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: