Hopp over navigasjon

Jeg ble ganske overrasket da jeg på Landbrukhøgskolen på Ås kom over denne solveggen full av blå druerklaser. De var så utrolig fristende, og jeg hadde så lyst til å smake – bare på en eneste liten drue! Jeg var helt alene der og da, så ingen ville ha sett meg. Men tro det eller ei.. jeg klarte å stå imot!

Reklamer

6 Comments

 1. Jeg vet nå ikke jeg… 😉
  Trivelig sommerstemning her i solveggen din 🙂

 2. Ståle:
  Garantert.. jeg smakte ikke!!
  Grunnen var egentlig at jeg ikke var trygg på dem. Druer.. her.. så sent på høsten! Fikk en snikende mistanke om at de bare var «til pynt» og slett ikke spiselige i det hele tatt. Ville ikke risikere å bli forgiftet. 😉

 3. Det er vel mulig at det hadde vært litt sure, men tror vel ikke det at de er giftige 🙂 De så veldig gode ut da, slik du har knipset dem… pent.

 4. Ivar:
  Bildet i seg selv er ikke så mye å skryte av her. Egentlig er det bare en dokumentasjon på at det faktisk kan vokse druer utendørs her i Oslo-området også.
  De var sannsynligvis ikke giftige, men jeg tok likevel ikke sjansen. Tenkte at med så mange studenter og andre besøkende på området var det merkelig at jeg ikke så tegn på at noen hadde smakt. Så langt jeg kunne se manglet det nemlig ikke en eneste drue på noen av klasene.
  Jeg kunne liksom ikke være den første tyven heller 😉

 5. Du skulle ikke stått imot, vi har slike druer hjemme – de er knallgode 🙂

 6. Belinda:
  Skitt!!!
  Så får jeg vel ta turen i morgen og se om de fremdeles henger der! I så fall skal jeg så visst gå på drueslang.. for første gang i mitt liv! 😀


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: