Hopp over navigasjon

I finværet på torsdag nøt jeg en sen ettermiddag og kveld nede ved fjorden. Du verden så deilig det var bare å sitte der.. nyte kaffen.. høstfargene.. ja livet generelt.. og vente på at solen skulle gå ned.

 

 

 

Reklamer

16 Comments

 1. Superflotte høstbilder.

 2. Å, det var vakkert. Høres utrolig deilig å sitte slik og finne roen. Det var slik jeg elsket å gjøre før. Duverden så verden forandrer seg når man får barn.

 3. Morten:
  Du gikk jo glipp av den fine dagen, men håper du fikk anledning til å nyte de korte kveldstimene. Jeg slappet virkelig av.. men måtte jo også ta noen få bilder.
  Tok selvsagt fler enn disse. Den lave sola gjorde sitt til at alt fikk en gulrød fargetone, og du kan vel selv tenke deg hvilken effekt dette hadde på det gule og røde høstløvet. Vakkert var det, men på bildene ser det nesten ut som om jeg har pøst på med med ekstra farger og kontraster.

 4. Lise:
  Det var en vakker kveld Lise!
  Og ja, jeg vet hvordan hverdagen forandrer seg når det kommer små barn inn i livet. Rutinene blir unektelig noen helt andre. Min datter er snart voksen nå. Dermed har jeg god anledning til å ta slike småturer og bare slappe av.. helt for meg selv. Det gjør godt av og til, og spesielt på flotte kvelder som dette. 🙂

 5. Veldig flotte høstbilder, og solnedgang hjelper på oransje farger ja, noe høsten er kjent for. Flotte farger du har her, savner det å kunne ta meg en tur til vannkanten ja, eller bare bekken for den saks skyld… oh well.

  Vedlig fin bildeserie var det uansett 🙂

 6. Det var bra gjort att vänta in solnedgången, mycket snygga bilder, jag blir lite avundsjuk skulle inte haft något i mot att sitta i den solnedgången och njuta.

  Vänligen
  Karlund

 7. Nydelige høstbilder. Hvor er det? Likte spesielt godt nr. 2, 3 og 6, og da gjenskinnet i sanden av solen. Kom akkurat inn fra en lignende tur, og kan understreke hvor befriende deilig det er å bare ha god tid ute.

 8. Ut fra bildene, så må du ha hatt en fortreffelig dag. Likte spesielt det tredje bildet fra toppen (og bunnen om du vil). Kjenner roen senke seg bare av å se på det 🙂

 9. En vakker smak av høst. Med uvær denne og helga for to uker siden har jeg litt underskudd på snill og pen høst. I teksten innretter du deg slik jeg prøver så ofte jeg kan.

 10. Ivar:
  Jeg er oppvokst ved sjøen, og må jevnlig ned til den bare for å se på vannet, kjenne lukten og høre lydene. Det gir en helt spesiell ro. På slike fine kvelder er det ekstra trivelig. Kan så levende forestille meg at du savner å kunne se på «levende» vann. Tror jeg hadde blitt lett desperat dersom jeg hadde mistet den muligheten.

  Alt det gule lyset gjorde sitt til at trærne nesten så ut som om de sto i brann. Jeg valgte ikke å legge ut noen slike bilder, for de virker på en måte helt unaturlige. Får heller ta dem fram i ny og ne helt for meg selv og kose meg med dem her.

 11. Karlund:
  Vi er heldige her i Oslo som har fjorden som nærmeste nabo. Det gjør alltid like godt å ta turen ned til vannkanten.
  Så langt inne i Oslofjorden som dette viser den imidlertid sjelden sine enorme krefter. Jeg har litt lyst til å kunne fotografere den da også. Kanskje blir det derfor en liten tur til Fredrikstad/Hvaler eller nedover kysten den andre veien en dag vinden riktig tar tak. Tror det kunne blitt riktig så spennende! Enn så lenge får jeg nyte den på denne måten 🙂

 12. Geir:
  Denne dagen tok jeg turen til Vervenbukta rett i utkanten av Oslo. Nydelig høstfarger der nede nå, og litt fugleliv i strandkanten som man også kan kan fotografere. Det var til og med barn som vasset i vannet.. grøss og gru.. må ha vært kaldt. De så imidlertid slett ikke ut til å bry seg om slike små bagateller!!

  Tid til å være ute i det fri og gjøre «ingen ting» er gull verd!!

 13. OutOfBounds:
  Jeg hadde så visst en befriende stille og rolig kveldsstund, og lot verden få seile sin egen sjø. Slike små timer bidrar godt til å få ladet batteriene igjen. Viktig det for oss som har ME.. men sikkert også for alle andre. 😉

 14. Bridgehill:
  Tenk om vi hadde hatt muligheten til å forflytte oss i løpet av minutter! Hos meg opplever jeg sjelden stormer og uvær. Derfor er slike forhold noe jeg faktisk har veldig lyst til å oppleve og ikke minst fotografere. Så kunne jo du forflyttet deg hit på fine dager! Det må være lov å drømme litt. 😉
  Håper værgudene vil smile til dere snart slik at du også får smake den gode høststemningen!

 15. Du verden for noen deilig stemningsfulle høstsolnedgangsbilder (var ikke det et stilig ord?). Du fanger drømmer med det kameraet ditt. Høstdrømmer. Slik vi vil ha dem. Og det er såre vel, som det står skrevet 🙂

 16. Ståle:
  Absolutt alt var såre vel på torsdag kveld… en slik kveld man virkelig lever lenge på!
  Kanskje det er slik at bildene vi tar reflekterer stemningene man opplever sine omgivelser.. at vi ubevisst velger de er motivene som stemmer overens med stemningene vi sanser? Hmmm? Det har jeg ikke tenkt på tidligere. Noe å ha i bakhodet og over tid se om stemmer.
  Glad du liker bildene Ståle. De gjenspeiler i hvert fall hvordan jeg hadde den kvelden. 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: