Hopp over navigasjon

Det er en fryd å se den 11 år gamle irske setteren Tommy løpe og leke på Ekeberg. Den som kan få være SÅ sprek i hans alder, dere!

 

Reklamer

10 Comments

 1. Deilig! Noe av det triveligste en hndevenn som meg ser er nettopp en flott, fri og lekende hund full av liv. deilige bilder av en voksen herre 🙂

 2. Jeg har også lyst på hund. Fine sommerbilder.

 3. Ståle:
  Ikke sant Ståle, man blir glad i hjerte av slike som Tommy. Min venninne har en ung Leonberger-jente, og du kan tro denne jenta og Tommy hadde det morsomt sammen!! Maja, som hun heter, var helt utslitt etterpå.. men så er jo hun en smule tyngre i kroppen også da *ler*.

 4. Morten:
  Selv har jeg ikke hund, men jeg er veldig glad i dem. Tror imidlertid det eventuelt blir lenge til jeg får noen også. Enn så lenge får jeg klare meg med puse-jentene vi har. Både min datter og flere av mine venninner har hunder. Dermed later jeg som at jeg har en liten eierpart i dem jeg også. 😉

 5. Herlige bilder !
  Han ser ut som om han storkoser seg !

  (PS! Har registrert meg på foto.no jeg nå…)

 6. Femice:
  Ja, både Tommy og min venninnes Leonberger hadde det helt toppers den dagen. Det gjør virkelig godt å se hundene kunne utfolde seg på denne måten.
  Så spennende med foto.no da! Skal titte innom der også etter hvert. Selv har jeg en side på digit.no, men har ikke brukt den på en evighet. Enn så lenge liker jeg meg best på blogg jeg. Her er det liksom mer uformelt og trivelig, og det passer meg helt supert akkurat nå 😉

 7. Flotte bilder!

  Vi har en «gamling» her hjemme og, men han er nok litt for stiv for slik løping. Når han en sjelden gang tar av som en unggutt, får han alltid svi dagen etter… da er han så stiv at han nesten ikke greier å gå stakkar.

 8. Å, så fin den er! Vi hadde en irsk setter når jeg var barn/tenåring. De er så lekne og spretne og herlige!

 9. Ivar:
  Det er nok ikke så mange hunder på denne alderen som er så sprek som det Tommy er. Eieren fortalte at Tommy i hele sitt liv har vært veldig aktiv og sprek, og at han dessuten elsker å svømme. God trening i akkurat det.
  Ikke greit for noen å bli gammel og stiv. Tror kanskje at kroppen ofte eldes før «hodet» jeg. Jeg har et par relativt gamle puser, og de sover gjerne mye dagen etter at de har hatt et «kattungeraptus». Rent bortsett fra den eldste da. Hun er nemllig like sprek som Tommy.
  Du får gi din «gamling» en god liten massasje fra oss. 🙂

 10. Lise:
  Ikke sant han er en stor, flott og sprek eldre herremann! Det er noen vakre hunder disse irske setterne. Liker dem veldig godt!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: