Hopp over navigasjon

For noen kommer den første snøen bestandig som julekvelden på kjerringa. Jeg fatter ikke at så mange våger seg ut på glattføret med sommerdekk. Hvert eneste år forårsaker de kaos og ulykker. Heldigvis er det noen som tar til fornuften og lar bilen stå.

 

Det er bare å klikke på bildene hvis du har lyst til å se dem i større format.

Reklamer

12 Comments

 1. Dekkende stemninger. 😉

 2. Så bra. 🙂 Jeg skjønner ikke at folk ikke automatisk bare trekker slutningen: «Å, det snør, jeg har sommerdekk = jeg må ta bussen», fremfor: «Å, det snør, jeg har sommerdekk = jeg må kjøre veeeeldig sakte». :p

 3. Jeg digger det første bildet ditt. Finfint. Jeg liker det. Jeg har forøvrig også uttrykt min forundring og frustrasjon over det samme temaet her: http://familienvik.no/2008/10/det-slr-ikke-feil.html

 4. Anne-Sophie:
  Ja, dekkende stemningner.. bokstavelig talt 😉

 5. Lise:
  Nei kan du fatte!!
  Selv om jeg har vinterdekkene på min bil, holder jeg meg langt unna veiene på slike dager. Vil rett og slett ikke utsettes for den livsfarlige sommerdekk-mafiaen.

 6. Jan Ivar:
  Jeg liker det jeg også. Det var liksom akkurat passe mye snø på den ruta. Følte imidlertid det var litt fargeløst helt for seg selv. Derfor la jeg inn de andre bildene også ;-).
  Godt det ikke bare meg som blir forundret og frustrert over dette årvisse fenomenet. Og for et nydelig bilde du har lagt ut sammen med innlegget ditt!!

 7. Artig det første, ikke helt tiden for det her enda… men det ser da kaldt ut iallefall. flotte bilder.

 8. Ivar:
  Den første snøen forsvinner som oftest ganske raskt igjen. Så også denne gangen. Nå er det bare noen ganske få hvite flekker igjen her hvor jeg bor. Temeraturen ligger omtrent på 0-streken så det godt kan komme mer når som helst.
  Skulle ønske den smeltet helt og holdt seg borte til lille julaften!

 9. Det er viktig og holde på tradisjoner. 🙂

 10. Selsius:
  Det kan virke sånn ja!!
  Smiler glad til deg 😀

 11. Dette var noen artig observerte detaljer i snøkavet. Jeg liker så godt at du finner enkelheten i slike motiver. I stedet for å få med alt, forteller du mye mer ved å vise litt.

 12. Ståle:
  Vet du, jeg har litt problemer med «oversiktsbilder». De blir aldri så bra som når jeg får tingene nært på. Tror kanskje jeg har et mer utviklet blikk for detaljene. 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: