Hopp over navigasjon

Fiji Bånd Iguan

Dette er en Fiji Bånd Iguan, og de har i hvert fall to av dem i Oslo Reptilpark. De er kanskje ikke akkurat billedskjønne, men likevel er disse blant dyrene i parken som jeg fikk en forkjærlighet for.

Fiji Bånd Iguan

Reklamer

8 Comments

 1. Hei, jeg kommer akkurat fra et besøk fra denne parken og holder på å se på bildene om det er blitt noen suksess. jeg kommer til å legge ut flere hvis de bare er bra nok.

  Det var jo ikke store stedet, men ham som drev den var jo hyggelig og de holdt også på å pusse opp flere rom.

  Jeg må si bildene dine er utrolig bra med tanke på lysforholdene der. Har du brukt blitz eller ? noe vanskelig med alt glasset… jeg prøvde uten, så får jeg senå om det ble noe bra.

 2. Syns at disse typene her er ganske så billedskjønne, grønne og fine som de er 😉 De er i alle fall billedskjønne på dine bilder! Lurer på hva de hvisker og tisker om på det nederste bildet. Kanskje en som trenger litt trøst i frykt for den skumle fotografen?

 3. Søte Iguanaer det der, flott knipset med fint utnsitt er det og.

 4. Vi har en stor forkjærlighet for øgler -i alle former. De er utrolig fascinerende og er så godt tilpasset sitt miljø! Disse har et vakkert fargespill i grønt og blått – med den gule nesten plastikaktige runde neseåpningen! For oss som ikke har vokst opp på samme sted som dem blir de nesten plast dyr!!
  Sier oss enig med Morten; bildene dine er skarpe og klare, gir ikke følelsen av at de er tatt gjennom glass. Meget bra!
  Vi har akkurat anskaffet en D700 og ser at den tar utrolig gode bilder i dårlige lysforhold og tåler høy ISO (sammenlignet med D300 eks) Antar D3 ligger enda noen hakk over?
  Godt gjort uansett!!

 5. Morten:
  Nei det er foreløpig ikke store stedet, men spennende til tusen likevel! Jeg skal garantert tilbake.. kanskje allerede på tirsdag.

  Jeg brukte ikke blitz her. Synes den ofte gir refleks i glasset og alt for harde skygger. Brukte i stedet stativ, prioritert blender, selvutløser og en liten oppladbar ledlampe som ekstralys. Den lampen har for resten vært fin å bruke i mange ulike situasjoner.
  Gleder meg til å se bildene dine!! 😀

 6. Tante Grønn:
  Tusen takk skal du ha tante. 🙂
  Jeg vet ikke om disse to var mor og barn eller «mann og kone». Den store var i hvert fall veldig opptatt med å vaske den lille. Du kan tro de var søte!
  Tror egentlig ikke de var så redd meg.. da heller nysgjerrige. 😉

 7. Ivar:
  Liker godt disse her, og de så ut til å like hverandre også. I hvert fall viste de stor omsorg for hverandre. Synes fargene er så flotte. De er like grønne og fine som bladverket i plantene. Det kunne faktisk være vanskelig å få øye på dem blant alt det grønne. Dessuten virket de så nysgjerrige på alt som foregikk utenfor glasset.. virkelig morsomme!

 8. Framed and Shot:
  Gratulerer med nytt kamera!!! Jeg er sikker på at dere kommer til å bli like fornøyd med det som jeg er med min D3. De er jo ikke akkurat ulike… og ISO-mulighetene er supre i begge to. Akkurat den kommer dere nok til å sette utrolig stor pris på! 😀

  Når dere nevner plastikk, så var det akkurat det jeg tenkte da jeg så flere av froskene de har i reptilparken. Spesielt de gule og sorte så veldig uekte ut. De var så «runde» i både fasong og mønster at de var utrolig vanskelige å fokusere på. Tror kanskje jeg har fått noen bilder som duger. I tilfelle skal dere få se når jeg får redigert dem.

  For meg er også øgler i alle varianter veldig fascinerende!

  Glad dere liker bildene, og lykke til med kameraet 😀


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: