Hopp over navigasjon

Dråpe på kvist

Jeg har vært fraværende i lange tider.. og har savnet dere. Når man har ME må man regne med at livet går litt i bølgedaler. Heldigvis er det slutt på denne, så her kommer det omsider noen nye bilder.

For meg er vann – i alle former – et veldig spennende motiv. Ta for eksempel små dråper. De kan romme så veldig mye, alt fra små lysglimt til store bygninger.

Dråpe på kvist

 

Dråpe på kvist

 

Dråpe på kvist

Reklamer

20 Comments

 1. Jeg ble veldig glad når jeg så nå at det poppet inn et innlegg fra deg! Velkommen tilbake etter pausen! Flotte dråpebilder du starter comebacket med. Ha en fin søndag, Inger Johanne!

  • Så hyggelig sagt av deg Anne-Sophie! Jeg har virkelig savnet dere og er glad for å være tilbake. Ser at mye er forandret her inne siden jeg sist publiserte et innlegg. Blant annet vil ikke bildene lenger vise seg i stort format. Hmm.. hvordan får jeg aktivert det mon tro?

  • Maria Mytterist
  • Posted 1 februar 2009 at 11:19 am
  • Permalink
  • Svar

  Likte så godt bilde nr 2 – så fint!

 2. Maria:
  Er det ikke snodig at en liten dråpe kan speile en hel boligblokk?!? Det er naboblokken til Lambertseter kirke du ser her 😉

 3. Velkommen tilbake! 🙂

 4. Corvus:
  Tusen takk skal du ha. 😀
  Som den evige optimisten jeg er, regner jeg med at jeg slipper unna slike vedvarende bølgedaler igjen!!

 5. Velkommen tilbake! Du har vært savnet. Veldig savnet. Har stadig kikket innom i håp om at du skulle ha kommet et skritt videre – og at de ekle slangebildene skulle forsvinne fra synsfeltet mitt 😉
  Deilige dråpebilder. Når jeg ser dem, merker jeg den samme fascinasjonen som jeg hadde nesten daglig da du sist var oppegående og delte dine innblikk i en vakker verden med oss. Takk!

 6. Ståle:
  Stakkars deg som har måttet stå ut med slangen sååå lenge.. du som slett ikke liker dem. Beklager!!!

  Selv om jeg har vært borte herfra, så har jeg tatt mange bilder. Tror kanskje jeg skal vise dere noen noen firbente neste gang ;-).

  Så kan jeg love deg at jeg er oppriktig glad for å være tilbake her! 😀

 7. Flotte dråpebilder, velkommen tilbake.

 8. Morten:
  Tusen takk skal du ha 😀

  Det var innmari trivelig å surfe rundt inne hos deg igjen også. Har nemlig ikke vært her inne i det hele tatt siden november. Ja rent bortsett fra for et par dager siden da jeg svarte på kommentarer.

  Den eksterne harddisken min begynte å krangle litt, så jeg måtte se å få kopiert bildene over til en ny disk før jeg kunne legge ut noen her igjen. Nå er alt såre vel, så flere bilder kommer etter hvert 😉

 9. Velkommen tilbake, som andre har jeg også kikket innom her titt og ofte (må jo sjekke om feed leseren ikke virka vettu) og idag tidlig var det jammen en post.

  Flotte dråpebilder, litt i tvil om det er no2 eller 3 som er favoritten, men flotte er de alle.

  • Kjempehyggelig at flere av dere har vært innom for å sjekke. Slikt varmer virkelig. For meg føles det så godt endelig å være tilbake 😀

   Med hensyn til bildene, så klarte jeg som vanlig ikke å kunne velge. Dermed kom de alle fire. Tror kanskje selv at jeg liker bilde nummer to aller best. Det er noe i linjene øverst i dråpen som tiltaler meg… men i morgen kan det hende jeg ville valgt et annet *ler*.

 10. Praktfulle bilder. Min favoritt er definitivt nummer 3.

  Ser frem til flere flotte bilder fra deg.

  • Tusen takk Bjørn-Erik!
   Du kan være viss på at det kommer flere bilder ganske snart. Jeg har jo vært borte så lenge at jeg nå må forsøke å ta igjen det tapte. 😉

 11. Flott observert og fanget serie!

 12. John:
  Jeg er veldig glad i å gå på tur med macroen min. Da blir det liksom til at øynene mine bare ser de små detaljene og bakgrunnen viskes ut som på bildene. Egentlig litt snodig at man automatisk omstiller seg på en slik måte.

  Glad du liker bildene 🙂

 13. Flotte bilder du viser oss her! Vann er spennende, enten i store eller som her små mengder. Man blir ikke lei slikt 🙂
  Hyggelig å se at du er i gang igjen og at formen er bedre.

 14. Rune:
  Det er noe helt spesielt med både ild og vann… alltid i bevegelse og godt å hvile øynene på.

  Godt å være igang igjen også, og jeg skal virkelig bite meg fast i bordkanten. Vær trygg 😀

 15. Å, så godt å se at du er tilbake! Håper det går bra med deg 🙂
  Fascinerende dråpebilder. Gleder meg til flere gode bilder!

 16. Tante Grønn:
  Nå er det så bra med meg som jeg kan forvente, og alle de hyggelige kommentarene jeg får her inne bidrar så visst til å lade batteriene enda mer. Tusen takk!!
  Det blir nok små firbente jeg kommer til å legge ut sånn i første omgang. Deretter får vi se hva det blir til. Selv om jeg ikke har hatt overskudd til å være her inne, så har jeg nemlig tatt mange bilder 😀


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: