Hopp over navigasjon

Blomst - f11, 1/320, ISO 200

Jeg har visst en svakhet for enkle små hvite blomster.  Stadig fotograferer jeg dem, og her er to av de siste som har blitt festet til brikken.

Blomst - f9, 1/640, ISO 200

(Før markøren over bildene for EXIF-info, og klikk for å se dem i større format.)

Reklamer

14 Comments

 1. Flotte nærbilder, de ser så sarte ut de søte små…

  • Antagelig er det nettopp det sarte inntrykket som er årsaken til at jeg stadig tar bilder av slike hvite små. Av og til ser det nesten ut som om de vokser ut av ingen ting.
   Burde nok ha croppet det nederste bildet litt annerledes for å unngå den grå og ganske framtredende stilken. La merke til det nå. 😉

 2. ahhh…Vakre bilder. Nydelige blomster 🙂

  • De gjør ikke særlig mye av seg der ute, men når man får isolert dem på denne måten synes jeg de blir så nydelige. 🙂

 3. Jeg har også sansen for disse sarte blomstene dine I.J.! Man må ut i naturen å ta bilder av de knøttsmåe. Prøvde en dag, men det ble uskarpt. Skyldes vinden..

  Har nettopp lastet mine bilder på pc, men det tar tid med redigering.. Fått to ferdig før jeg må farte for helgehandling. Ha en fin helg!

  • Jeg også sliter av og til for å få motivene helt i fokus, for som oftest er det jo et lite drag i lufta.. og det skal så liiiiite til!

   Har nettopp kommet hjem fra byen etter å ha småfeiret karakterene datteren min har oppnådd etter endt videregående… hele seks 6’ere, en 3’er, en 4’er og resten 5’ere! Vi må ha gitt henne en flott kombinasjon av gener hennes far og jeg… hans utseende og mitt hode! *ler spøkefullt*

   Blir veeeeeldig sliten etter byturer, så nå skal det roes helt ned noen timer. Stikker innom deg senere og ser om du har lagt ut noe. 🙂

 4. Det enkle er ofte det beste, og det viser du her. Nydelige bilder!

  • Syns det gjelder i så mange situasjoner.. at det enkle blir det beste.

   Det enkle skal for resten få råde når jeg en vakker dag får begynt på hjemmesiden min igjen. Den gamle siden min har vært alt fra fargerik, fylt med gif’er og til det nøytralt hvite. Tror ikke den nye siden vil bli hvit, men enkel skal den i hvert fall bli!! Før jeg starter må jeg imidlertid finne ut hvordan jeg skal lage/organisere galleriene. Sukker litt tungt, for akkurat gallerier kan jeg svært lite om. Håper det ikke er for komplisert.

 5. Helt utrolig, og så får du da den bakgrunen så flott også. Skikkelig behagelig å se å.

  • Så hyggelig!
   Jeg velger ut de blomstene jeg kan isolere fra de andre og som har litt avstand til bakgrunnen. Da blir det slik som dette.

 6. Herlig. På det øverste bildet ser det ut som om blomstene/kronbladene flyter i et hav av grønnhet eller i grønne løse luften.

  • Jeg liker så godt stemningen som skapes når blomstene ser ut til å sveve fritt slik som på det øverste bildet.

   Til sammenligning virker den grå stilken på bildet under ganske forstyrrende. Jeg burde nok egentlig ha gjort noe med den. I hvert fall klonet bort «utveksten». Nå får den imidlertid stå der som den gjør. 😉

 7. Stilige bilder! Likte «roen» i de.
  Dette var til inspirasjon, så takk!

  • Kjempehyggelig at bildene kan inspirere Finn! Tusen takk!! 😀


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: