Hopp over navigasjon

Rose - f14, 1/160, ISO 400

Det gjorde godt for naturen å få regn nå. De siste dagene har det virket som om både blomster og trær har hengt med hodet og nærmest tryglet om litt fuktighet. Forhåpentlig vil de snart kvikne til og strutte av liv igjen.

Jeg var ikke akkurat lei meg for litt regn jeg heller. Visst har det vært deilig med sola og varmen, men etter hvert ble luften rimelig trykkende.

Om det har blitt svalere ute er det imidlertid godt og varmt så det holder her inne hos meg. Jeg antar det enda vil ta en stund før murveggene gir slipp på all den oppmagasinerte varmen. Derfor snurrer fremdeles viftene for fullt og dører og vinduer står åpne. Det blir nok en dyneløs natt i natt også. 😉

(Før markøren over bildene for EXIF-info, og klikk for å se dem i litt større format.)

Strå - f14, 1/80, ISO 400

 

Strå - f14, 1/80, ISO 400

Reklamer

10 Comments

 1. Nydelig som alltid! Kan tenke meg at du synes det var godt med regn. Vi har opphold men jammen er det kaldt og vind. Ca 8 grader.. Brr..Jeg tar vinterdyna på om natta da forstår du at jeg fryser. Har gitt opp og få sol og varme, og tar vel turen til solarium for å bli kvitt vinterblek hud..

  • Det har vært varmt Lavina, nesten for for varmt.. men bare nesten! Jeg håper virkelig at dere får smake sola og varmen dere også. Det må kjennes urettferdig med under 10 grader når vi har sløvet rundt i +/- 30!!

 2. Sol og varme er deilig,men litt regn gjorde seg absolutt både for oss og naturen nå. Ser det er mye som har hengt med hodet den siste tiden, så nå våkner de nok til liv igjen 🙂 Det blir noe helt ekstra med bildene når du får med regndråpene som her.

  • For halvgamle tanter som meg har det nok vært i varmeste laget denne gangen. Du kan tro det har vært festlig når hetetoktene virkelig har fått svetten til å renne. Tidvis har jeg nok sett ut som en fontene, og jeg kunne sikkert holdt liv i hele Hundremeterskogen min dersom jeg hadde stilt meg opp der inne som et levende vanningsanlegg *ler*.

   Klager imidlertid ikke, for du verden så deilig det har vært med sola og varmen også.. og de lange svale kveldene!!

 3. Gud, så nydelig det bildet med dråper på strået er! Du er kjempedyktig 🙂 Takk for herligheten! 🙂

  • Ingen ting å takke for Levendel. Her er det da virkelig i stedet jeg som skal takke!
   Veldig glad du liker bildene 🙂

 4. OJ! Hvilke fascinerende bilder!! 🙂 Nyter å se bildene hos deg.
  Javisst gjorde det godt med regn. NÅ har du kanskje fått luftet ut varmen?! Det tok tid her også. Kaldt og fresh ute på balkongen, varmt inne. Men nå er det bare heeerlig – hver eneste dag! Jeg måtte bade Pusa her på det varmeste, skrev jeg det? 🙂 Ha en god kveld og god natt! 🙂

  • Ja nå er det svalt og godt inne også Viola, og viftene er slått av igjen.

   Det var sikkert deilig for pusa å få seg et bad i varmen. Burde antagelig ha gjort det samme her i huset. Jeg klippet i stedet ned pelsen på skogkatten min. Hun har nemlig en slik superlang og supertett «hormonpels». Gjett om hun satt pris på det! 🙂

 5. Morsom variant med runde bilder. Flotte bilder i tillegg så blir det ekstra fint.

  • Takk skal du ha Morten!
   PÅ enkelte bilder synes jeg denne runde effekten blir ganske fin. Dessuten er det morsomt å variere litt.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: