Hopp over navigasjon

Munk hann - f10, 1/400, ISO 200

Tiden strekker liksom ikke til for meg om dagen. Jeg jobber nemlig intenst med hjemmesiden min igjen. De enkelte sidene er stort sett på plass, og nå er jeg ivrig opptatt med å lage nye gallerier og komplettere de som allerede ligger der. Som flere av dere vet, begynte jeg på en side jeg selv ikke var særlig fornøyd med. Jeg fikk i den anledning mange gode råd om hvordan jeg burde legge den opp og hvilke verktøy jeg burde bruke… og en oppriktig takk til dere som kom med disse rådene. Etter å ha vurdert fram og tilbake valgte jeg imidlertid bare å gi siden et nytt enkelt layout og lagde mine egne gallerier i Adobe Bridge. Dermed har jeg en side som for meg vil være enkel å administrere, og akkurat nå føles det mest riktig.

Men samtidig med all hjemmesidejobbingen må jeg jo ut med kameraet. I går var jeg for eksempel med på ringmerking av fugler igjen, og vi fikk flere spennende besøk i nettet. Her ser dere en av munkene som ble ringmerket. Flere bilder av fuglene kommer garantert etter hvert, men så var det dette med tid til redigering da. 😉

Nå vet dere i hvert fall hvorfor det er relativt stille fra min kant. Om jeg ikke er her inne så hyppig som jeg tidligere har vært, så er jeg oftere inne på hjemmesiden min hvor jeg mer enn gjerne tar imot besøk. Som sagt, nye bilder vil bli lagt ut en eller flere ganger pr dag.

(Før markøren over bildene for EXIF-info, og klikk for å se dem i større format.)

Munk hann - f13, 1/400, ISO 200

Reklamer

10 Comments

 1. Tida blir det ofte litt lite av om en skal gjennomføre alt. Da er det viktig å kunne prioritere slik at det går å nyte dagene og….
  Tam fugl eller? Flott bilde…

  • Ja, det blir et prioriteringsspørsmål dette her. Så kommer det sikkert som etter hvert regntunge høstdager vil gi god tid til redigering. 😉

   Denne munken er på ingen måte tam. Den ble fanget inn i et nett for å bli ringmerket, og da er det fint å kunne benytte anledningen til noen slike bilder.

 2. For en flott anledning til å få tatt noen fine bilder av fuglene.

  • Ikke sant! Jeg kan jo ikke la slike anledninger gå ifra meg. Dessuten lærer jeg mye og får sett fugler som er «nye» for meg. 🙂

 3. Hvor flott Munken er! Riktig en sjarmør! Skjønner deg godt at du får for lite tid.. Redigering er krevende og tar tid, og fint puslejobb når det er dårlig vær har jeg funnet ut! Ellers er jeg tilhenger av planlegging.. Har så mye selv på tapeten at jeg har jo nesten ikke tid til å knipse bilder.. Mye som er morsomt om dagen..

  Ha en flott uke, og ps hjemmesiden er flott!

  • Noe kan jeg planlegge jeg også, men i forhold til det jeg skal fotografere er det litt værre. Disse værgudene har nemlig vært ganske uforutsigbare i det siste. Derfor må mye tas på sparket.

   Så herlig det høres ut at det er masse morsomt som foregår hos deg om dagen. Du får sende en glad og inspirerende tanke i ny og ne.. så går nok hjemmesidearbeidet som en drøm. 😉

   Veldig hyggelig å høre at du synes om det jeg har snekret sammen så langt!! Tusen takk Lavina, og nyt alt det morsomme du har fore. 🙂

 4. Tiden strekker ikke til uansett hvor mange timer døgnet har, og så skal man jo gjerne gjøre lit annet enn bare blogging også da 🙂 Munken var veldig fin! Lykke til med de nye sidene dine, det blir veldig pent der inne nå!

  • Det er vel bare å godta at døgnet ikke varer lenge nok. 😉
   Munken er en av de fuglene jeg ikke har fotografert tidligere. Derfor var det spesielt morsomt til og med å få portrettbilder av den.
   Og tusen takk for oppmuntrende ord mht hjemmesiden. Er selv ganske fornøyd med slik den ser ut nå. Visst kunne det ha vært greit med både kommentarfunksjoner, mulighet for å abonnere på bilder osv, men det blir litt for mye for meg akkurat nå. Kanskje blir det en realitet etter hvert. 🙂

 5. Nydelige bilder av munken! 🙂 Lykke til med hjemmesida di! 🙂

  • Tusen takk Viola!!
   Det er veldig morsomt endelig å få samlet bildene på hjemmesiden. Dermed blir det også til at jeg kommer til å prioritere den saken i en periode.
   I går kveld redigerte jeg imidlertid litt til, så kanskje kommer det et innlegg i løpet av dagen. 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: