Hopp over navigasjon

Mens jeg først er igang kan jeg like godt vise dere et annet bilde jeg normalt ikke ville tatt vare på.  Her liker jeg nemlig så godt hvordan gulspurvhannen kommer susende rett mot meg som en liten farge-eksplosjon i alt det som ellers framstår nesten fargeløst. Så får det heller stå sin prøve at han ikke er godt nok i fokus.

(Før markøren over bildet for EXIF-info, og klikk for å se det i større format.)

Reklamer

12 Comments

 1. Flott bilde med bevegelse i! Vanskelig å følge motiv når de kommer rett mot. Det funker veldig bra på mitt nye kamera da..

  • Jeg burde nok ha kjørt en serie i full fart her. Da ville nok et par bilder ha blitt fine. Men her tok jeg altså bare dette ene.. med håndholdt 500mm. Rart det ble såpass i grunnen. 🙂

 2. Det var i grunn veldig stilig, og fokus er ikke alltid det avjørende, som du viser fint fram her, likte det godt. En skikkelig fargeklatt i alt det hvite 🙂

  • Noen bilder fortjener å leve selv om de ikke er helt slik vi ønsker det, og i mine øyne er dette ett av dem. 🙂

 3. Så underlig. Jeg har lagt inn en kommentar her som bare forsvant… Hmmm. Prøver meg igjen 🙂
  Syns dette bildet er deilig. Den gnistrende gulfargede fjærballen som kommer susende mot deg i det vinterhvite. Noe særlig dårligere kamuflasjedrakt skal du lete lenge etter… Kanskje neonrødt?
  Deilig bilde!

  • Jeg hadde nettopp tenkt å legge inn en liten beskjed til deg her. Kommentaren din forsvant nemlig slett ikke, men du la den inn rett under bildet etter at du hadde klikket på det. Forsøkte å flytte den inn hit, men fant ikke ut av det. Så klikk på bildet en gang til, da finner du kommentaren og svaret. 😉

 4. Et herlig bilde. De er morsomme disse små gule kanonkulene, men ikke så lette og ta bilde av

  • Det er ikke så ofte jeg ser gulspurven her i området. Denne suste forbi da vi var ute i Enebakk og fotograferte sangsvanene som holder til der. Egentlig en vakker fugl dette.

   Jeg hadde håpet å få festet dompapen til brikken også, men den var slett ikke samarbeidsvillig. Får derfor håpe på bedre lykke neste gang jeg ser den.

 5. Noen skjeldne bilder hvor kvaliteten ikke er 100% vil en jo gjerne ta vare på.

  • Det er noen av disse «dårlige» bildene som likevel kryper inn i hjertet mitt. De må ha noe litt ekstra ved seg, og det synes jeg dette har. Derfor skal det få ligge i mappen en stund til.

 6. Ja ikke sant? Enig med deg. Ser ut som propellvinger jo!! ;))

  • .. eller en forvokst humle *ler*


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: