Hopp over navigasjon

Jeg oppdager mange snodige skapninger når jeg tar macroen med ut på tur. Denne bitte lille tassen ser ut til nettopp å ha krøpet ut av sitt gode skinn, men hva i all verden har den tenkt å bli når den blir stor? Håper noen av dere kan gi meg svar!

(Før markøren over bildene for EXIF-info, og klikk for å se dem i større format.)

Reklamer

14 Comments

 1. Kanskje en sommerfugl? Ikke veit jeg. Det eneste jeg er temmelig sikker på er at den har tenkt å bli større…
  Spennende bilder! Hvor har denne stakkaren forvilla seg ut, forresten? Er det ikke urimelig kaldt der den måtte høre til? Og hvor har våren kommet med grønne planter? Jeg vil også dit!

  • Jeg tenkte på sommerfugl jeg også, men den var så bitte liten!
   Nå har den nok for lengst blitt stor, for bildet ble tatt 26 juni sist sommer. Dermed må vi enten skru tiden tilbake eller bare smøre oss med tålmodighet for å oppleve slike deilige dager.
   Driver på som en flittig maur med å redigere/slette gamle bilder skjønner du. Frykter jeg har vært litt i overkant ivrig, for høyre overarm og skulder protesterer villt og uhemmet.
   Det setter imidlertid verken noen stopper for fotografering eller redigering. Denne jenta kaster slett ikke inn håndkleet for slike bagateller. Alt går jo over etter hvert. *ler*

 2. Venter spent på svar på Ståles spørsmål!

  (Mens ‘Den lille larven Aldrimett’ spilles som film i hodet mitt: den ble til slutt til en vidunderlig vakker sommerfugl. Men ikke i et snødekt Norge i begynnelsen av mars!)

  • Så må jeg bare skuffe deg også Titta, men det er ikke lenge før alt grønnes igjen.. heldigvis!! Her hos meg har vi hatt en helt nyyyydelig dag i dag. En herlig forsmak på dagene vi har i vente!

   Jeg har en bekjent som kanskje kan hjelpe meg med dette krypet, og i så fall oppdaterer jeg selvsagt innlegget. 🙂

 3. I alle dager for en forunderlig sak, skal si du finner mye rart på tur. Kan ikke bistå deg i hva dette er, annet enn at den var «rar» 🙂

  • Det er så alt for mange forunderlig skapninger i insektenes verden. Foreløpig klarer jeg på ingen måte å få selv en grov oversikt. Fuglenes verden er heldigvis mye lettere å forholde seg til. 😉

 4. Spännnade, men jag är svarslös.

  • Jeg synes også det er spennende med alle disse snodige insektene/småkrypene. Enda mer spennende hadde det blitt hvis jeg visste hva jeg fotograferte. Håper å finne ut av denne også etter hvert. 🙂

 5. Du finner da mye rart du mor der du kravler frem på din vei,har sett deg jeg*smiler*

  Har sendt deg mail:-))
  Og kan du sende meg en sms , ditt telf nr er borte fra mob.min-ikke bra
  Da var det ikke mer fra denne kanten i denne omgang…..PIP

  • Jepp! Ikke rart jeg tar på meg «fototøy» når jeg går ut med kameraet. *ler*

   For noen nyyydelige bilder du sendte meg!! Fartet rundt i gårsdagens finvær jeg også, men fant ikke pippen jeg lette etter. Uansett haddejeg en alle tiders tur!

 6. Flott bilde, men kan dessverre ikke hjelpe deg! Men bilde gjør at jeg lar tankene gli mot varmere tider nå…litt grønt og så mye sol…

  • Snart Hans.. snart har vi slike dager igjen.. og jeg gleder meg!!! 😀

 7. du finner så mye rart, du, Inger Johanne! 😉

  Svar har jeg ihvertfall ikke, dessverre, men lykke til med jakten!

  • For de som kjenner insektenes verden er det sikkert ikke så veldig spennende det jeg finner, men for meg som har ytterst begrensede kunnskaper fortoner nesten alt seg både nytt og fascinerende. Finner sikkert ut av denne med tid og stunder også skal du se.
   Og kos deg i finværet!! 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: