Hopp over navigasjon

.. er jeg endelig på plass igjen. Årsaken til fraværet er enkelt og greit at jeg ikke har hatt det helt store overskuddet til å blogge. I det hele tatt har jeg ikke vært særlig aktiv på noen av nettstedene jeg er medlem av. Nå er imidlertid våren i anmarsj, og med den kommer overskuddet sakte men sikkert tilbake.  Om MEen kan sette en stopper for både dette og hint, så klarer den ikke å sette en stopper for fotograferingen min. Jeg har vært ute med kameraet nesten hver eneste dag og tilbragt mange iskalde timer på foringsplassen min. Noen små utflukter har det også blitt.

For et par dager siden ble jeg inspirert til å forsøke å legge musikk til noen av bildene mine og dristet meg inn i Movie Maker programmet som ligger på maskinen. Gjett om jeg ble stolt da jeg fikk det til! Nåja.. vet ikke om jeg klarte det på beste måte, for bildene som i utgangspunktet var ganske så store ble nemlig redusert relativt mye. Derfor egner de seg ikke til å bli vist i «full skjerm». «Ekspander»-vising  lar seg imidlertid bruke (hvis dere velger å se den på YouTube). Her har dere snutten min:

Reklame

10 Comments

 1. Aldeles nydelig var det. Jeg lager også ofte sånne visninger, men har ikke lagt det ut på You Tube noen gang? Gøy å lage, og utrolig fint å se på. Tusen takk. Hyggelig å se det var litt liv her hos deg igjen. Du er så flink:)

  • Hei på deg, og tusen takk skal du ha!
   Det hadde vært skikkelig trivelig å kunne se dine snutter også. Hvorfor ikke opprette en YouTube-konto slik at du kan dele noen av dem med oss. Det var slett ikke vanskelig å få til.. selv for meg som ikke er så dreven i data-verdenen. 😉

 2. Utrolig godt å se at du er tilbake igjen, har savnet bloggingen din, men forstått hvorfor du har vært borte.

  Vårsesongklem 🙂

  • Den vårsesongklemmen varmer godt Kersti!
   Skal forsøke å være litt mer aktiv utover nå. 🙂

 3. Dette ble snasent, Inger Johanne. Bedre til kaffen enn kaker 😉

  Magne.

  • Det er ikke mye som er bedre til kaffen enn en kake, så tusen takk skal du ha Magne!! 🙂

 4. Å hei!!!! Så koselig å se deg her igjen!! 🙂 Snakker om sola, så skinner den.. for jeg var ved Østensjøvannet her en dag, og det var virkelig evigheter siden sist, og da kunne jeg ikke la være å tenke på deg..! 🙂
  Velkommen tilbake! Ikke noe særlig når man sliter med sykdom..
  Og HVILKET comeback du kommer med!!!! Nydelig klipp, nydelig musikk, en kunstner- det er du!! 🙂

  Klem fra meg! 🙂

  • Det kan nok diskuteres om jeg er en kunstner Viola, men takk for tilliten! *smiler til deg*
   Endelig kom du deg altså ned til Østensjøvannet. Håper ikke det blir så lenge til neste gang og at vi treffes der nede når vår-eventyret virkelig setter inn. Så for resten akkurat en flokk gjess fly over her med vannet i sikte. Vet at også en del toppender har meldt sin ankomst, så jeg regner med å ta en rekognoseringstur ned dit en av de aller første dagene.

   God klem fra meg til deg. 🙂

 5. Koselig å se at du legger ut litt igjen – og flott var det jo med musikk til da! Har vært på Østensjøvannet noen ganger selv i vinter, og har jo tenkt på om du er en av de med fotoapparatet! Får spørre neste gang!
  Velkommen tilbake!

  • Takk skal du ha!
   Jeg har bare vært nedom vannet noen ganske få ganger i vinter. Det kommer nok av at jeg er alt for bløthjertet. Syntes så synd på fuglene som hadde til de grader lite vann å boltre seg i. Dette er faktisk første gangen jeg har sett at isen har lagt seg selv under brua. Men nå er heldigvis alt mye bedre og de første sommergjestene har dermed vendt tilbake.

   Det hadde vært veldig trivelig å møtes der nede. Så ser du en liten halvgammel tante med stort kamera må du endelig ta kontakt! Antar jeg vil være der ganske ofte i ukene som kommer. 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: